Author Topic: API reset  (Read 550 times)

March 02, 2018, 09:53:04
Read 550 times

Ripridin

  • *
  • Information Offline
  • Forum Invader
  • Posts: 2
  • Karma: 0
    • View Profile

Hi,

I recently bought a new pc and tried to link my gw2 and ts3 account to it. It was previously linked on my older pc and now when i try it on my new pc it says my account is being used somewhere else. Which to my knowledge it isnt.

No idea what to do now. 

March 02, 2018, 10:49:10
Reply #1

Vipex

  • *****
  • Information Offline
  • Forum Recruit
  • Global Moderator
  • Vipex.5380
  • Posts: 19
  • Karma: 1
    • View Profile
  • Guild: [Kale]
Your api key is linked to old teamspeak profile. If you have still your old computer look guide from web how to fetch your unique teamspeak ID and move it onto new computer.
If you do not have that anymore, simply removing old api key and creating new should do trick.

March 02, 2018, 11:08:14
Reply #2

Bronkx

  • *****
  • Information Offline
  • Forum Bronze Soldier
  • Administrator
  • Posts: 100
  • Karma: 12
    • View Profile
    • Yaks Only Live Once [YOLO]
  • Guild: [YOLO]
same here but i removed my old Keys and it is the Massage it give me on the wesbite of FSP when i put the new AP key:



 
 
 
 
 
 
Name: Dave
IGN:Bronkx
Guild Leader: Yaks Only Live Once [YOLO]

March 02, 2018, 18:05:12
Reply #3

I Am Dansker

  • *****
  • Information Offline
  • Forum Diamond Legend
  • Administrator
  • I Am Dansker.7105
  • Posts: 877
  • Karma: 59
    • View Profile
  • Guild: [DW]

Hi,

I recently bought a new pc and tried to link my gw2 and ts3 account to it. It was previously linked on my older pc and now when i try it on my new pc it says my account is being used somewhere else. Which to my knowledge it isnt.

No idea what to do now. 
If you can, try and regain access to your other forum user https://farshiverpeaks.com/index.php?action=profile;u=10279

That one still has access.

Once you got access, all you need to do, is press the link from the bot in ts, while being logged into the forum and it will give you access on ts

If you can't do that, send me a msg and i will help you out

March 03, 2018, 17:07:01
Reply #4

Ripridin

  • *
  • Information Offline
  • Forum Invader
  • Posts: 2
  • Karma: 0
    • View Profile
Ok ill check my old pc again  :)

April 14, 2018, 21:30:09
Reply #5

GuardianOfDolyaks

  • *
  • Information Offline
  • Forum Invader
  • Far Shiverpeaks Member
  • Posts: 1
  • Karma: 0
    • View Profile
Heyo,

im running into the same issue after PC swap. There is no way to get my old TS iden. back.
 Any advice how to handel that situation?
error message:

GW2 Account "" is already in use by another user. If you believe this to be a mistake, please contact an admin
« Last Edit: April 14, 2018, 21:31:50 by GuardianOfDolyaks »

April 14, 2018, 21:34:45
Reply #6

Bronkx

  • *****
  • Information Offline
  • Forum Bronze Soldier
  • Administrator
  • Posts: 100
  • Karma: 12
    • View Profile
    • Yaks Only Live Once [YOLO]
  • Guild: [YOLO]
Heyo,

im running into the same issue after PC swap. There is no way to get my old TS iden. back.
 Any advice how to handel that situation?
error message:

GW2 Account "" is already in use by another user. If you believe this to be a mistake, please contact an admin
if you dont have your Old Pc to go into the TS then , no there isnt much to do beside take off the Ap key that you got now from the Website and put a new one.
It will give you new premsstions and everything.
Name: Dave
IGN:Bronkx
Guild Leader: Yaks Only Live Once [YOLO]

 

Re: Can't register music bot
Last Poster: I Am Dansker in Issues & Enquiries on May 23, 2018, 20:09:27
Re: bronkx being rude to RT
Last Poster: Hanky in Smacktalk! on May 06, 2018, 03:52:24
Re: bronkx being retared
Last Poster: Nation in Smacktalk! on May 04, 2018, 16:49:05
Re: [GvG] Contact People
Last Poster: Bronkx in Smacktalk! on May 03, 2018, 15:34:56